2011. július 28., csütörtök

Mertens, Dietmar: Fogyatkozó állatvilág - Jelenlegi ára: 2 105 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Fogyatkozó állatvilágA könyv listaára: 2569 Ft. Leírás:
Akár tetszik, akár nem, tény, hogy a halál mindenütt jelen van ez része a természet körforgásának. Nincs ez másképp az evolúció törvényszerűségei miatt eltűnő fajokkal sem, amelyek helyébe lassan újakat, életrevalóbbakat állít a természet. Az azonban, ami az utóbbi száz évben bolygónk flórájával és faunájával történt számos növény- és állatfaj kihalása nekünk, embereknek köszönhető, így a folyamat megfordítása is nagyban rajtunk múlik. Erre a fontos témára hívja fel a fiatalabb korosztály figyelmét a szerző ismeretterjesztő művében. Kezdésképp felvázolja bolygónk állapotát az emberi faj megjelenése előtt és az ősember ideje alatt, majd fejezetenként részletezi áldatlan tevékenységünket környezetünkkel kapcsolatban, külön kitérve a civilizáció, a környezetszennyezés és az állatkereskedelem áldozataira. A kötet utolsó negyedében a természetvédelem fontosságára hívja fel a figyelmet, összegezve a lehetséges megoldásokat. A szöveget színes rajzok és fotók illusztrálják. A kiadványt név- és tárgymutató zárja. ISBN: 963-9446-80-7A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 105 Ft

Az aukció vége: 2011-07-30 23:25
. Mertens, Dietmar: Fogyatkozó állatvilág - Jelenlegi ára: 2 105 Ft

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése