2011. július 27., szerda

Akril vegyes kúpos strassz - Jelenlegi ára: 95 Ft


Akril vegyes kúpos strassz
Az ár 5 grammra vonatkozik, ez kb. 60 darab strassz.
Méretük:  kb. 4-8 mm
Vastagsága: 3-4 mm
Alapanyaga: acryl
Származási hely: Kína
Vegyes kúpos strassz
Vegyes méretű és színű strasszok. Hátoldaluk kúpos. 5 gramm van egy csomagban, ami rengeteg strasszot jelent. Díszíthetsz vele ékszert, felhasználhatod ruhák egyedivé varázsolásához, gyurma tárgyak díszítéséhez stb.
A strasszok hátoldala ezüstös színű, ami extra csillogást ad a strassznak. A kívánt felületre ragasztóval rögzítheted.
Általános vásárlási feltételek
Fizetési módok:
- Előre utalás Erste Banknál vezetett számlámra
- Előre fizetés rózsaszín csekk lakcímemre
Ebben az esetben a postázás ajánlott levélként történik (SIMA LEVÉLKÉNT NEM POSTÁZOK). Az esetek többségében postakész borítékban.
Mindig csak a valós postaköltség kerül felszámításra, az aukcióban feltüntetett postaköltség nem termékenként értendő!
A rendelést a vételár megérkezését követő maximum 5 munkanapon belül postázom (általában 1-2 munkanapon belül, de úgy érzem korrektnek ha maximális határidőt is megadok. )
- Utánvétes vásárlás, az ország több mint 200 Pick Pack Pontján.
Díja fix ( Futár szállítási módnál olvasható ), bármennyi terméket vásárolsz. (A díj nem termékenként, hanem a teljes vásárlásra értendő. )
Miután befejezted a licitálást és ezt jelzed felém, maximum 2 munkanapon belül útnak indítom rendelésedet az általad kiválasztott Pick Pack Pontra. A csomagod ellenértékét átvételkor kell kifizetned, a pontok többségén akár bankkártyával is megteheted ezt! A Pick Pack Pontok az ország nagyvárosaiban működő Relay és Inmedio üzletekben találhatóak.
A csomag Pick Pack Pontra érkezésekor e-mail értesítést küld a rendszer. Ezt a visszaigazoló e-mailt érdemes kinyomtatni, vagy az abban szereplő csomag azonosítót felírni, az átvétel gyorsabb lebonyolítása érdekében.
Bármelyik fizetési módot is választod, ha rendelésed értéke (postaköltség nélkül) eléri a 10. 000, -Ft-ot, ingyen juttatom el hozzád!
Rendelésedhez alapesetben nyugtát mellékelek, ha számlát szeretnél, kérlek tudasd velem a nevet, címet, adószámot, amire kiállíthatom.
Mivel a termékeim fix árasak, aukciók gyűjtögetésére maximum 5 napot tudok biztosítani. A termékek árát maximum két héten belül rendezd kérlek. Ha ez nem történik meg, a termékeket negatív értékelés mellett ismét meghirdetem.
Személyes átvételre nem tudok lehetőséget biztosítani!



Jelenlegi ára: 95 Ft

Az aukció vége: 2011-08-14 07:25
. Akril vegyes kúpos strassz - Jelenlegi ára: 95 Ft

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése