2011. április 24., vasárnap

Puritans Corall Calcium 1500mg/60db - Jelenlegi ára: 6 000 Ft

Rövid leírás:
A korall kalcium elősegíti a csontok szilárdságát, támogatja a szív, az idegek és izmok funkcióit. Elengedhetetlen az izmok hatékony működéséhez. A gyakori hát- és derékfájás gyakran az elégtelen kalciumfogyasztással függ össze. Nőknél a menopauza idején fokozott mennyiség szükséges, mivel gyakran felborul a szervezet kalcium-egyensúlya. Nélkülözhetetlen a véralvadáshoz, hiányában az alvadást segítő enzimek nem képesek kifejteni hatásukat.
Kiterjesztett leírás:
A korall kalcium elősegíti a csontok szilárdságát, támogatja a szív, az idegek és izmok funkcióit. A készítmény környezetbarát, melyet gyűjtés helyett egy föld feletti forrásból bányásznak Japánban.
A kalcium a szervezetben legnagyobb százalékban található ásványi anyag, a csontok fő alkotóeleme. Elengedhetetlen az izmok hatékony működéséhez. A gyakori hát- és derékfájás gyakran az elégtelen kalciumfogyasztással függ össze. Nőknél a menopauza idején fokozott mennyiség szükséges, mivel gyakran felborul a szervezet kalcium-egyensúlya. Nélkülözhetetlen a véralvadáshoz, hiányában az alvadást segítő enzimek nem képesek kifejteni hatásukat.
A múlt századokban elhíresült okinawai korall kalciumot néhány éve újra használják kalcium forrásként, mivel egyes vélemények szerint az egyéb ásványi anyag tartalma (foszfor, jód) miatt hatékonyabb, mint az egyéb kalcium-karbonát alapú készítmények.
Gyors felszívódású.
Nem tartalmaz: mesterséges színanyagot, ízesítőt, tartósítószert, cukrot, keményítőt, tejet, laktózt, szóját, glutént, búzát, élesztőt, halat, nátriumot.
Tartalmaz: rizsport, zselatint, növényi magnézium-sztearátot, szilícium-dioxidot.


Jelenlegi ára: 6 000 Ft

Az aukció vége: 2011-04-29 13:41
. Puritans Corall Calcium 1500mg/60db - Jelenlegi ára: 6 000 Ft

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése