2011. április 25., hétfő

Agulhon, Maurice: Franciaország története 1. - Jelenlegi ára: 4 895 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Franciaország története 1. A könyv listaára: 5500 Ft. Leírás:
A francia történelem átfogó, részletes és újszerű szintézisét tarthatja kezében az olvasó, egy olyan művet, mely a francia történetírás hagyományainak megfelelően így a Michelet által egykoron meghirdetett totális történetírás, avagy az Annales iskola tanításának szellemében a mai Franciaország területén kibontakozott civilizáció teljes történetét tartalmazza. Ennek szellemében a kétkötetes mű első kötetében az ország mai területének tájegységekre bontott földrajzi bemutatása kapott helyet, ezt követően pedig a jégkortól tekinthetjük át az ország történelmének fejezeteit a második köztársaság 1852-es megszűntéig. A különböző kő- és bronzkori kultúrák ismertetésén túl bemutatásra kerül a kelta Gallia és a római korszak története, majd a népvándorlás kora, illetve a Meroving- és Karoling-kor eseményei is. Kissé megtévesztő lehet a 8. fejezet címe A nagy népvándorlás , melyben a Nagy Károly halála és a Capeting-dinasztia trónra kerülése közötti időszak kerül ismertetésre, különös tekintettel a Frank Birodalom széthullására, a központi hatalom meggyengülésére és a normann támadásokra, bár a magyar kalandozásokról is esik néhány szó benne. A továbbiakban a francia történelem többé-kevésbé a megszokott korszakolás szerinti tagolásban olvasható. A szerzők nagy figyelmet szenteltek a politikai, társadalmi, gazdasági, demográfiai struktúrák, valamint az őket érintő változások ismertetésének, s az események leírásán túl igyekeztek feltárni az azok mögött meghúzódó folyamatokat is. Figyelmet szenteltek az életmód, a vallási szokások, a művészetek, az oktatás, az erkölcs és a tudományos élet fejlődésének, alakulásának is. A 20. századi francia történetírás egyik meghatározó alakja, az 1996-ban elhunyt Georges Guby által szerkesztett munka fejezetei az egyes korszakok legnevesebb kutatóinak (Delumeau, Dhondt, Riché, Vovelle stb. ) tollából származnak (listájuk a kötet végén található). Beszerzése szak- és általános gyűjtőkörű könyvtárak mellett középiskolák részére is javasolható. ISBN: 963-389-756-4A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 4 895 Ft

Az aukció vége: 2011-04-28 06:41
. Agulhon, Maurice: Franciaország története 1. - Jelenlegi ára: 4 895 Ft

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése