2011. szeptember 27., kedd

Might & Magic VIII: Day of the Destroyer új - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Might & Magic VIII: Day of the Destroyer, angol nyelvű
Új, bontatlan, DVD-tokos kiadás.
Raktárról, azonnali szállítással.
Vállalom bármilyen más PC v. konzoljáték beszerzését is, a kért játékot feltöltöm a Vaterára.
Személyes átvétel Budapest, I. kerületi címen lehetséges a rendeléstől számított 5-12 napon belül, munkanapokon 9-13 és 15-18 között.
Kérésre postán is elküldöm ajánlott küldeményként. A postai küldés díja előre utalás esetén 390 Ft (ajánlott, nem elsőbbségi levél), utánvéttel kb. 1100 Ft.
Garanciális feltételek:
1. A játékot a törvényen előírt 8 napon belül visszaveszem, amennyiben a vevő az eredeti csomagolást fel nem bontva, tehát ugyanolyan bontatlan állapotban hozza vissza.
2. A játék rendszerkövetelménye az interneten található ilyen jellegű adatbázisokban megtekinthető. Amennyiben a vevő számítógépe nem felel meg a rendszerkövetelményeknek, azért sajnos nem tudok felelősséget vállalni.
3. Szoftveres probléma esetén (tehát ha az adathordozó hibátlan, de a vevő valamiért nem tudja feltelepíteni, vagy elindítani a játékot) természetesen legjobb tudásomnak megfelelően segítek, viszont ezért nem tudok garanciális felelősséget vállalni, tehát ez esetben nem vásárlom vissza a terméket. Felhívom a vevő figyelmét arra, hogy a játékprogram technikai támogatásáért a játék kiadója tartozik felelősséggel, én csak korlátozott mértékben tudok ilyen problémák esetén segíteni.
4. Eleve (a játék felbontása utáni első próbálkozás során) hibásnak bizonyuló adathordozó esetén visszavásárolom/kicserélem a játékot.



Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Az aukció vége: 2011-10-15 17:25
. Might & Magic VIII: Day of the Destroyer új - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése