2011. május 26., csütörtök

Nagy Bandó András: Sosemvolt Toscana - Jelenlegi ára: 2 435 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Sosemvolt ToscanaA könyv listaára: 3000 Ft. Leírás:
Nagy Bandó András az irodalom nagy témájához, a halál misztériumához nyúlt. Regényének író főhőse, Halász Bódog onkológus professzor barátjától értesül arról, hogy hosszabb ideje fellépő fájdalmait előrehaladott és gyógyíthatatlan hasnyálmirigyrákja okozza. Mindössze három hónapja van tehát, hogy méltóképpen felkészüljön, és elbúcsúzzon a családjától. A regény, pontosabban Halász Bódog nagy kérdése tulajdonképpen az: képes-e szembenézni a valósággal, és ugyanolyan keményen, ahogyan élt, tudata által győzni le a halált. Bevonul a kórházba, ám hogy hat hónapos veszélyeztetett terhes lányát megkímélje, azt híreszteli, hogy Itáliába, a napfényes Toscanába utazik feleségével. Ekkor kezdi írni leveleit lányának és vejének, melyekben beszámol a csodálatos vidék hangulatáról. Egyre-másra küldi lelkes írásait Firenzéről, Sienáról, sőt részletesen ismerteti Mario Alinei nemrégiben megjelent könyvét is (200510153), melyben az olasz szerző az etruszk-magyar rokonság mellett érvel. Az elbeszélésbe ágyazott levélregény hangulatában a fő cselekményszállal éles kontrasztot alkot, és (talán Szerb Antal Utas és holdvilágára való utalásként) arra a misztikus életérzésre hangolja rá az olvasót, amely a meghalás, a létből a nemlétbe való átmenet pillanatának eufóriáját sejteti. A halál-feltámadás titkára való egyértelmű utalás az is, hogy a történet 2006. április 13-án kezdődik, azaz az idei év nagycsütörtökén. De ami igazán Nagy Bandó András írói leleményét dicséri az az, hogy a történet még mindig nem ért véget. Hiszen Halász Bódog majd csak július 17-én (András napján! ) fogja örök álomra hajtani fejét, amikor végre megpillantja a helyébe lépő, békésen szunyókáló Marci unokáját. A könyv tehát a maga szubsztanciális valóságában is beleágyazódik az elmúlásba, ugyanakkor le is győzi azt, felkínálva a frissen megjelent könyv olvasójának, hogy elkísérje a főhőst e nem mindennapi utazásra. ISBN: 978-963-229-845-0A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 435 Ft

Az aukció vége: 2011-05-28 13:23
. Nagy Bandó András: Sosemvolt Toscana - Jelenlegi ára: 2 435 Ft

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése