2011. november 4., péntek

Varga Zoltán : Így éltek ti..., az utolsó - Jelenlegi ára: 1 905 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Így éltek ti..., az utolsó szakmunkás : regényA könyv listaára: 2190 Ft. Leírás:
Van értelme behódolni a konvencionális elvárások, múlni nem akaró folyamának, vagy az emberi lét igazi értelme, az álmok megvalósulása? - ez a fő kérdése Varga Zoltán regényének. Eljön ugyanis a szerző szerint az a pillanat, amikor választani kell. A két élet közül egyik sem jobb vagy rosszabb és csak a végén fog kiderülni, hogy jól döntöttünk-e. A modern társadalmakban lassan, de biztosan elvész az önálló döntés lehetősége. De míg a legtöbben élvezik a lét leegyszerűsödésének folyamatát, vannak, akik számára egy összkomfortos börtönné válik a földön eltöltött idő. Léteznek olyan generációk, akiket a fejlődésre, a gondolkodásra és a magasabb jóra való törekvésre neveltek, míg másokat arra használnak, hogy kiszolgálják és fenntartsák a fogyasztói társadalom valódi nyerteseit. A történet főhőse, egy fiatalember - a beszédes nevű John Worker - úgy dönt, hogy megpróbál változtatni a sorsán. Véghez viszi a lehetetlent és fellázad a világa és azok nézetei ellen. Lesz, aki támogatja és lesz aki ellenséggé válik. Nem a könnyebb életet választja, de legalább választ. Ezt az életérzést, a kisiklott generációból való kitörés igényét jeleníti meg irodalmi eszközökkel a regény. Általános gyűjtőkörű könyvtáraknak ajánlott. ISBN: 978-963-08-1178-1A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütrötök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 905 Ft

Az aukció vége: 2011-11-05 10:23
. Varga Zoltán : Így éltek ti..., az utolsó - Jelenlegi ára: 1 905 Ft

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése