2011. november 13., vasárnap

Orkán 2 részes esőruha - Jelenlegi ára: 2 630 Ft

Eladó új orkán 2 részes esőruha!
Termékleírás:
- poliamidra mártott lágy, rugalmas PVC, - 0, 18mm vastag, varrott plusz hegesztett, - vízhatlan szellőzőnyílás a háton, gallérba rejthető kapucni, - vékony, nagy szakítószilárdságú víz- és szélálló anyag, - hidegállóság -20C, - két külső zseb, - gumírozott mandzsetta és patentos bokarész.
Színválaszték: sötétkék
Méretezés:   L, XL, 2XL, 3XL.
A termék sokkal rugalmasabb, mint a sima PVC /zöld és sárga színben látjuk általában/ esőköppenyek. Könnyebben lehet benne mozogni és teljesen vízhatlan.
Általában mindegyik terméket raktári készletről próbálom értékesíteni, de kérem a megrendelés előtt egyeztessünk méretet, hogy félre tudjam rakni a terméket. Méretegyeztetés után pontosat tudok mondani a termék adott méretben készleten létéről vagy esetlegesen a beérkezés várható időpontjáról. Köszönöm!
20. 000. - feletti rendelésnél a kiszállítás ingyenes!!!
Kérem nézzen körül a folyamatosan bővülő termékkínálatban!
A termék személyesen is megtekinthető , felpróbálható és átvehető Csepelen hétköznap 8-16 óra között vagy az esti órákban Zuglóban. Postai úton is van lehetőség a termék kiszállítására, melynek feltétele, hogy a termék ára + a postaköltség megérkezzen az adott bankszámlaszámra! Az összeg megérkezését követően a legrövidebb időn belül /általában még aznap/ postázzuk a terméket!


Jelenlegi ára: 2 630 Ft

Az aukció vége: 2011-11-13 20:27
. Orkán 2 részes esőruha - Jelenlegi ára: 2 630 Ft

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése